GENEX SZAPORÍTÓANYAGOK

 

Cégünk a GENEX magyarországi képviseletét látja el. Ez a cég az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb szarvasmarha tenyésztő szövetkezete.

 

A Net Merit$-t eredetileg a GENEX fejlesztette ki és hosszú időn keresztül ezt tartotta a legfontosabb szelekciós szempontnak. A GENEX a közelmúltban vezette be az egyik legmodernebb szelekciós indexet a tejelő szarvasmarha tartásban, amely az Ideális Árutermelő Tehén Index (Ideal Commercial Cow: ICC). Az ICC$ index gazdasági alapon fejezi ki és helyezi előtérbe a nyereséges és hatékony termelést. Az index valós időben és rugalmasan alkalmazható, 5 tulajdonságcsoportot foglal magában, amelyek lehetővé teszik a genetikai haladás szűkítését a kívánt irányba.

 

A fertilitási eredmények tekintetében a GENEX megelőzte valamennyi versenytársát az utóbbi években, köszönhető ez a magas színvonalú szaporítóanyag-termelésnek, illetve kezelésnek.

 

A szaporítóanyag forgalmazást kiegészítettük az inszeminálással szervesen összefüggő eszközök, anyagok forgalmazásával is (pl. sperma felolvasztó termosz, pisztoly melegítő készülék). Kesztyűt, katétert is biztosítunk partnereinknek.

 

 

2021. augusztusi

tenyészérték becslés

Szakmai anyagok

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

Adatvédelmi tájékoztató

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

Adatvédelmi tájékoztató

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu