Takarmány kiegészítő termékek

A világszintű takarmány-kiegészítő- és premix gyártó Trouw Nutrition vezető márkája a Farm-O-San. A Trouw Nutrition a világ különböző országaiban több mint 25 céget működtet és értékesítési hálózata a világ több mint 80 országára kiterjed. A prémium minőségű portfólió magában foglalja a takarmány-kiegészítőket, premixeket, ásványi kiegészítőket, fiatal állatok számára gyártott speciális termékeket, valamint a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

Nutreco

 

A Sloten és Trouw Nutrition anyavállalata a Nutreco, amely világvezető a gazdasági állatok takarmányozásában és haltakarmányozásban. A Nutreco 100 év tudására és tapasztalatára alapozza jövőjét. A Nutreco a világ több mint 30 országában kb. 7500 dolgozót alkalmaz, termékeit több mint 80 országban értékesíti.

 

Takarmányozási ágazat

 

A Nutreco a takarmányozási ágazat keretében premixeket, ásványi kiegészítőket, koncentrátumokat, tápokat, fiatal állatok számára kifejlesztett termékeket (pl. tejpótló tápszerek, indító tápok), állategészségügyi termékeket, illetve takarmány-kiegészítőket gyárt és értékesít. A termékek megőrzik vagy erősítik a takarmány alapanyagok beltartalmi értékeit, élettani hatását, támogatják a gazdasági állatok egészségét az átmeneti időszakokban, enyhítik a stresszhelyzetek negatív hatását és megelőzik a járványok kitörését.

 

Farm-O-San termékek

 

A Trouw Nutrition hosszú ideje áll a takarmányipar élvonalában. 1931-ben történt alapítása óta a cég világszintre emelte termékeit és szolgáltatásait, megfelelve a helyi és nemzetközi piaci elvárásoknak. A kínálatban kiemelt jelentőséget kapnak az állategészségügyi termékek. A Farm-O-San márkanév alatt forgalmazott kiváló minőségű takarmány-kiegészítők az állattartók, takarmánygyártók és az ágazatban tevékenykedő vállalkozások megbízható eszközeiként szolgálnak.

A Farm-O-San termékei hatékony és könnyen alkalmazható kiegészítők a gazdasági állatok egészségének támogatásában és megőrzésében.

A teljes Farm-O-San terméksort ISO & GMP minőségbiztosítási rendszereknek megfelelően gyártjuk, garantálva az élelmiszerbiztonságot a teljes élelmiszerláncon keresztül. Az összes Farm-O-San termék antibiotikum- és gyógyszer-mentes.

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

Adatvédelmi tájékoztató

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu